Terug

Bauknecht GSF 61204 A++ WS Vaatwasser

Merk Bauknecht

Artikelnr. GSF 61204 A WS

Levering zonder verzendkosten!

 

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

€ 379,00 *
 
 
 
 
 

Productinformatie "Bauknecht GSF 61204 A++ WS Vaatwasser"

Vrijstaande afwasautomaat GSF 61204 A++ WS

Deze A++ vrijstaande afwasautomaat heeft 6 programma's. Deze afwasautomaat heeft een waterverbruik van 10 liter                                                    

 

  • Energieklasse A++
    Deze vaatwasser heeft energielabel A++ dankzij het energieverbruik dat 10% lager ligt dan het gemiddelde voor Bauknecht apparaten met energielabel A+.
  • Waterverbruik: 10 liter                                                    
  • Warmwateraansluiting

De Bauknecht GSF 61204 A++ WS is een vrijstaande vaatwasser uitgevoerd met een energieklasse A++ label en voorzien van een geluidsniveau van 48 dB. Praktisch is de ruime inhoud van 13 couverts en de mogelijkheid om de korven flexibel in te delen.

De GSF 61204 A++ WS beschikt over een laag water verbruik van 10 liter. De bediening is eenvoudig door middel van een aantal functietoetsen waarmee het programma gekozen kan worden. Tevens is het mogelijk om de vaatwasser niet direct te laten starten, maar over een aantal uur (uitgestelde starttijd). In het display kunt u - gedurende het programma - de resterende looptijd aflezen.

 

Gerelateerde links "Bauknecht GSF 61204 A++ WS Vaatwasser"

Meer artikelen van Bauknecht
 

Fabrikantbeschrijving "Bauknecht"

Uw leven. Ons doel.

De doelstelling van Bauknecht is gericht op het welzijn van u als klant. Wij willen graag dat u een zo comfortabel, gezond en milieubewust mogelijk leven kunt leiden. We zijn ervan overtuigd dat klanttevredenheid en klantenbinding alleen dan kunnen ontstaan als we bij al onze activiteiten rekening houden met de wensen en behoeften van onze klanten - van de productontwikkeling tot de persoonlijke klantenservice.

Dit doel kunnen we alleen bereiken met behulp van onze medewerkers. Bauknecht verwacht daarom een respectvolle en goede samenwerking van al onze medewerkers wereldwijd, ongeacht de etnische en sociale herkomst. De medewerkers zorgen ervoor dat Bauknecht ook in de toekomst een succesvol topmerk kan blijven. Het is heel belangrijk voor de verdere ontwikkeling van onze producten en onderneming dat de medewerkers trots zijn op wat ze doen.

 

Klantenbeoordelingen voor "Bauknecht GSF 61204 A++ WS Vaatwasser"

 
Beoordelingen worden na controle geactiveerd.

Beoordeling schrijven

 
 
 
 
 
 
 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 
 
 
 

Laatst bekeken artikel