Terug
Voor
Bauknecht KDN 4382 A2+ PT Koel/vriescombinatie
 
 
 

Bauknecht KDN 4382 A2+ PT Koel/vriescombinatie

Merk Bauknecht

Artikelnr. KDN 4382 A2 PT

Levering zonder verzendkosten!

 

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

€ 679,00 *
 
 
 
 
 

Productinformatie "Bauknecht KDN 4382 A2+ PT Koel/vriescombinatie"

Deze Bauknecht Koel/vriescombinatie KDN 4382 A2+ PT heeft een optimale belichting aan de binnenzijde door de LED-verlichting. De Pro Fresh technologie zorgt ervoor je producten langer vers blijven. De koekast is uitgerust met een antibacterieel luchtfiltersysteem, Hygiëne+, dat ontwikkeld werd om onaangename geurtjes in je koelkast te vermijden. Het Multiflow systeem zorgt voor een homogene verspreiding van de tempratuur. De indeling van deze Bauknecht koelkast is zeer praktisch met 5 legplateaus, 4 verstelbare deurvakken en 1 groentelade. Overigens heeft de koelkast een energieklasse A++ label en bewijst hiermee niet alleen milieuvriendelijk te zijn maar ook een stuk voordeliger in gebruik.

Kenmerken Bauknecht Koel/vriescombinatie KDN 4382 A2+ PT:

 

  • Totala netto inhoud koelkast: 450 liter
  • Energieklasse: A++

 

  • ProFresh technologie

 

  • NoFrost

 

  • Hygiene+ filter

 

  • StarLight: LED binnenverlichting

 

 • Energieverbruik per jaar (kWh) : 289

 

 

Gerelateerde links "Bauknecht KDN 4382 A2+ PT Koel/vriescombinatie"

Meer artikelen van Bauknecht
 

Fabrikantbeschrijving "Bauknecht"

Uw leven. Ons doel.

De doelstelling van Bauknecht is gericht op het welzijn van u als klant. Wij willen graag dat u een zo comfortabel, gezond en milieubewust mogelijk leven kunt leiden. We zijn ervan overtuigd dat klanttevredenheid en klantenbinding alleen dan kunnen ontstaan als we bij al onze activiteiten rekening houden met de wensen en behoeften van onze klanten - van de productontwikkeling tot de persoonlijke klantenservice.

Dit doel kunnen we alleen bereiken met behulp van onze medewerkers. Bauknecht verwacht daarom een respectvolle en goede samenwerking van al onze medewerkers wereldwijd, ongeacht de etnische en sociale herkomst. De medewerkers zorgen ervoor dat Bauknecht ook in de toekomst een succesvol topmerk kan blijven. Het is heel belangrijk voor de verdere ontwikkeling van onze producten en onderneming dat de medewerkers trots zijn op wat ze doen.

 

Klantenbeoordelingen voor "Bauknecht KDN 4382 A2+ PT Koel/vriescombinatie"

 
Beoordelingen worden na controle geactiveerd.

Beoordeling schrijven

 
 
 
 
 
 
 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 
 
 
 

Laatst bekeken artikel