Terug
Voor
Bauknecht KGE 4382 A2+ PT Fresh Koel/vriescombinatie RVS
 
 
 

Bauknecht KGE 4382 A2+ PT Fresh Koel/vriescombinatie RVS

Merk Bauknecht

Artikelnr. KGE 4382 A2 PT Fresh

Levering zonder verzendkosten!

 

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

€ 629,00 *
 
 
 
 
 

Productinformatie "Bauknecht KGE 4382 A2+ PT Fresh Koel/vriescombinatie RVS"

KGE 4382 A2+ FRESH PT, Eergieklasse: A++, Inhoud 352L, Inox

Hygiene+ filter
Het in de luchtstroom geplaatste microban filter verwijdert 99,9 % van alle bacteriën in uw koelkast. En zorgt hierdoor voor een schonere en veiligere natuurlijke omgeving voor uw etenswaren.

ProFresh technologie
De gepatenteerde ProFresh technologie controleert vochtigheid en temperatuur en zorgt voor een perfecte verdeling van koude lucht en een optimale luchtvochtigheid. Verse producten blijven nu tot vier keer langer vers en gezond, temperatuurschommelingen (bijv. door het openen van de deur) worden tot vijf keer sneller gecompenseerd in vergelijking met apparaten zonder ProFresh. Hierdoor blijven de versheid, smaak en uitstraling van uw levensmiddelen langer behouden, is er minder afval en u hoeft minder vaak naar de supermarkt.

StarLight: LED binnenverlichting
Geheel transparante opbergladen, frameloze transparante legplanken afgewerkt met een elegante sierrand in RVS-look en een innovatief verlichtingsconcept vormen de basis van het interieur van de Bauknecht koel/vriescombinaties. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar de nieuwe elementen geven ook meer orde en overzicht aan het interieur van de koel/vriescombinatie. Met name het innovatieve Bauknecht lichtconcept StarLight draagt bij aan een helder overzicht in uw koel/vriescombinatie dankzij de LED-verlichting. Ook het bedieningspaneel met zijn eenvoudige bediening komt goed tot zijn recht in het moderne design.

Afmetingen
Hoogte: 1875 mm
Breedte: 595 mm
Diepte: 710 mm

 

Gerelateerde links "Bauknecht KGE 4382 A2+ PT Fresh Koel/vriescombinatie RVS"

Meer artikelen van Bauknecht
 

Fabrikantbeschrijving "Bauknecht"

Uw leven. Ons doel.

De doelstelling van Bauknecht is gericht op het welzijn van u als klant. Wij willen graag dat u een zo comfortabel, gezond en milieubewust mogelijk leven kunt leiden. We zijn ervan overtuigd dat klanttevredenheid en klantenbinding alleen dan kunnen ontstaan als we bij al onze activiteiten rekening houden met de wensen en behoeften van onze klanten - van de productontwikkeling tot de persoonlijke klantenservice.

Dit doel kunnen we alleen bereiken met behulp van onze medewerkers. Bauknecht verwacht daarom een respectvolle en goede samenwerking van al onze medewerkers wereldwijd, ongeacht de etnische en sociale herkomst. De medewerkers zorgen ervoor dat Bauknecht ook in de toekomst een succesvol topmerk kan blijven. Het is heel belangrijk voor de verdere ontwikkeling van onze producten en onderneming dat de medewerkers trots zijn op wat ze doen.

 

Klantenbeoordelingen voor "Bauknecht KGE 4382 A2+ PT Fresh Koel/vriescombinatie RVS"

 
Beoordelingen worden na controle geactiveerd.

Beoordeling schrijven

 
 
 
 
 
 
 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 
 
 
 

Laatst bekeken artikel