Terug
Voor
Bauknecht KR 17F4 A++ WS Kastmodel Koelkast
 
 
 

Bauknecht KR 17F4 A++ WS Kastmodel Koelkast

Merk Bauknecht

Artikelnr. KR 17F4 A WS

Levering zonder verzendkosten!

 

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

€ 495,00 *
 
 
 
 
 

Productinformatie "Bauknecht KR 17F4 A++ WS Kastmodel Koelkast"

KR 17F4 A++ WS, 323l, 38dB(A)

Deze energieklasse A++ koelkast heeft een inhoud van 323 liter en is uitgevoerd met ProFresh en StarLight LED verlichting.

Energieklasse A++

Een A++ koelkast verbruikt tot 40% minder energie dan een apparaat uit de A-klasse.
ProFresh technologie

Vers van de markt.

Op de markt zijn groenten en fruit bijzonder vers. In een Bauknecht koelkast blijven ze dat ook. Het ProFresh systeem controleert en stuurt de temperatuur en vochtigheid in de binnenruimte en biedt de perfecte bewaaromstandigheden voor uw levensmiddelen. Zo blijven ze tot wel viermaal langer vers.*

Hygiene+ filter

Het Hygiene+ filter van Bauknecht met geïntegreerde Microban® technologie, houdt de lucht in uw koelkast gezonder. Het Hygiene+ filter, dat geplaatst is achter de ventilator, filtert de luchtcirculatie en verwijdert nare geurtjes en 99,9% van alle bacteriën. Hierdoor blijven uw levensmiddelen optimaal en gezond bewaard.

StarLight: LED binnenverlichting

Geheel transparante opbergladen, frameloze transparante legplateaus afgewerkt met een elegante sierrand in RVS-look en een innovatief verlichtingsconcept vormen de basis van het interieur van de Bauknecht koelkasten. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar de elementen geven ook meer orde en overzicht aan het interieur van de koelkast. Met name het innovatieve Bauknecht lichtconcept StarLight draagt bij aan een helder overzicht in uw koelkast dankzij de LED verlichting. Ook het bedieningspaneel met zijn eenvoudige bediening komt goed tot zijn recht in het moderne design.

Hoogte
1670 mm
Gewicht
58000 gr
Breedte 595 mm
Diepte
645 mm

 

 

Gerelateerde links "Bauknecht KR 17F4 A++ WS Kastmodel Koelkast"

Meer artikelen van Bauknecht
 

Fabrikantbeschrijving "Bauknecht"

Uw leven. Ons doel.

De doelstelling van Bauknecht is gericht op het welzijn van u als klant. Wij willen graag dat u een zo comfortabel, gezond en milieubewust mogelijk leven kunt leiden. We zijn ervan overtuigd dat klanttevredenheid en klantenbinding alleen dan kunnen ontstaan als we bij al onze activiteiten rekening houden met de wensen en behoeften van onze klanten - van de productontwikkeling tot de persoonlijke klantenservice.

Dit doel kunnen we alleen bereiken met behulp van onze medewerkers. Bauknecht verwacht daarom een respectvolle en goede samenwerking van al onze medewerkers wereldwijd, ongeacht de etnische en sociale herkomst. De medewerkers zorgen ervoor dat Bauknecht ook in de toekomst een succesvol topmerk kan blijven. Het is heel belangrijk voor de verdere ontwikkeling van onze producten en onderneming dat de medewerkers trots zijn op wat ze doen.

 

Klantenbeoordelingen voor "Bauknecht KR 17F4 A++ WS Kastmodel Koelkast"

 
Beoordelingen worden na controle geactiveerd.

Beoordeling schrijven

 
 
 
 
 
 
 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 
 
 
 

Laatst bekeken artikel