Gegevensbescherming

Beveiliging en privacy

Bij Elektrodepot, zijn we toegewijd aan het beschermen van uw privacy. Wij verbinden ons ertoe een uitgebreide bescherming van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met de bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Daarnaast verzekeren wij u niet om uw adres te delen met derden.

Geregistreerde gebruikers

Als u als gebruiker te registreren bij Elektrodepot behoudt zich het recht voor om u te dienen met een Elektrodepot nieuwsbrief. U kunt op elk moment uitschrijven op deze nieuwsbrief service. Een link voor het afmelden vindt u op elke Elektrodepot nieuwsbrief.

Vereiste informatie

Om een order uit te voeren, hebben we uw naam, voornaam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer nodig. Afhankelijk van de betaling module gebruikt, worden verdere details van de betreffende operatoren nodig. Elektrodepot met alleen gecertificeerde betaling modules met de hoogst mogelijke veiligheidsnormen, zoals: Instant Transfer / Pay Pal etc.

Elektrodepot is niet aansprakelijk voor het gebruik van deze betaling modules, omdat deze vallen onder de verantwoordelijkheid van de betreffende derde

Beveiliging van klantinformatie

Met ons als u een bestelling plaatst, zodat u uw account informatie te delen, maken we gebruik van een beveiligingscertificaat voor uw bescherming (versleuteling). Het beveiligingscertificaat (SSL) codeert alle informatie die u invoert voordat het wordt verzonden naar ons. Verder wordt alle klantgegevens beveiligd tegen ongeoorloofde toegang.

 

Laatst bekeken artikel