Terug
Voor
Jura ENA 9 Zwart
 
 

Jura ENA 9 Zwart

Merk Jura

Artikelnr. 13762

Levering zonder verzendkosten!

 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 949,00 *
 
 
 
 
 

Productinformatie "Jura ENA 9 Zwart"

ENA 9

Minimale grootte, maximaal aroma

De tweede generatie van dit succesvolle model opent nieuwe dimensies van genot. Haar nieuwe dubbelsnelle aroma+-molen garandeert perfecte koffiekwaliteit op het hoogste niveau. Doordat ze is uitgerust met de functie Aroma Boost zorgt ze voor de extra koffiekick tussendoor. Cappuccino lukt in de beste barista-kwaliteit met één druk op de toets, zonder verschuiven van het kopje. Voor het verleidelijke laagje melkschuim zorgt de innovatieve technologie voor microschuim. In de edele, decent zwarte omhulling komt het design geheel ter gelding, en de verchroomde in hoogte verstelbare combi-uitloop ensceneert het resultaat op stijlvolle wijze.

JURA's zorgvuldige gebruik van kostbare grondstoffen blijkt uit veel details: De E.S.M. © beschikt over een energiespaarpotentieel van 40 procent, de Zero Energy Switch vermijdt standby-energie, door het gebruik van verse koffiebonen kan onnodig afval worden.

Twee keer zo snelle aroma+-molen

 

Dankzij de geperfectioneerde snijhoeken in de maalkegel konden de ingenieurs van JURA de efficiëntie aanzienlijk verhogen, waardoor het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal wordt geconserveerd en de duur van het maalproces met de helft wordt verminderd. Dit garandeert een volmaakt en puur koffiegenot, waarbij de bereidingstijd is verkort en de geluidsemissie is teruggebracht.

Dankzij de poederschacht voor gemalen koffie kunnen verdere koffiesoorten, zoals cafeïnevrije, worden gebruikt.

Koffiekick

 

De functie Aroma Boost levert een natuurlijke, lekkere en opwekkende energiestoot voor tussendoor. Bij Aroma Boost wordt de grootst mogelijke poederhoeveelheid met één druk op de toets vers gemalen en in de variabele zetgroep onder optimale omstandigheden tot een extra sterke espresso of lungo geëxtraheerd.

Uitgekiende combi-uitloop met technologie voor microschuim

 

De combi-uitloop is van 75 tot 125 mm traploos in de hoogte verstelbaar en is uitgerust met de modernste technologie voor microschuim. Hij levert luchtig zachte melkschuim van een tongstrelende consistentie voor een volmaakte cappuccino en kan gemakkelijk uit elkaar worden genomen en schoongemaakt. Twee gescheiden leidingsystemen voor koffie en melk garanderen perfecte resultaten en hygiëne.

Slanke elegantie

 

Het decente, edele zwart flatteert de bekroonde lijnen en onderstreept de slanke vormen van de ENA 9. Glanzend chroom zet accenten rondom het bonenreservoir en op de combi-uitloop. De boodschap is duidelijk: een perfect koffieresultaat van verse bonen, vers gemalen, vers geëxtraheerd.

 

 

Gerelateerde links "Jura ENA 9 Zwart"

Meer artikelen van Jura
 

Fabrikantbeschrijving "Jura"


Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. De opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca. 

Het traditioneel Zwitserse merk is met recht een niet meer weg te denken "global player" geworden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Niederbuchsiten, Zwitserland. In Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Australië, Zweden en Zuidoost-Azië is JURA met eigen verkoopmaatschappijen en joint ventures vertegenwoordigd. In Scandinavie, de VS en het Verre Oosten werkt JURA nauw samen met distributeurs.

 

Klantenbeoordelingen voor "Jura ENA 9 Zwart"

 
Beoordelingen worden na controle geactiveerd.

Beoordeling schrijven

 
 
 
 
 
 
 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 
 
 
 

Laatst bekeken artikel