Terug

Jura Impressa A5 Aluminium

Merk Jura

Artikelnr. impressa a5

Levering zonder verzendkosten!

 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 1.149,00 *
 
 
 
 
 

Productinformatie "Jura Impressa A5 Aluminium"

De kleinste IMPRESSA

Haar duidelijke, heldere lijnen – maken een statement. Haar compacte, slanke afmetingen - zetten de nieuwe norm. Haar overzichtelijke, intuïtieve bediening - zorgt voor eenvoud in perfectie. Haar unieke volle body en hoge kwaliteit – bieden ultiem koffiegenot. Welkom in de wereld van de nieuwe IMPRESSA A-serie.

Deze uitzonderlijke koffie-volautomaat bereidt desgewenst twee espressi of kopjes koffie tegelijk. Dankzij de innovatieve one-touch-functie kunnen cappuccino en latte macchiato tevens worden bereid met een druk op de knop en door de technologie voor microschuim wordt het genot perfect door het fijne, vederlichte melkschuim.

Compact design met stevige aluminium zijpanelen

Scherpe contouren, duidelijke vormgeving, hoogwaardig materiaal en vakmanschap vormen de karakteristieke touch van de compacte IMPRESSA A5. Zijpanelen vervaardigd van stevig aluminium, verchroomde ventilatielamellen en applicaties in Piano Black: uitstekende kwaliteit tot in het kleinste detail.

Maximum aroma, zelfs bij het bereiden van twee koffiespecialiteiten, met één druk op de toets

Of u nu één of twee kopjes tegelijk bereidt, de IMPRESSA A5 garandeert de ultieme smaakbeleving

iedere keer opnieuw. Gemalen met slechts één druk op de knop om het volle aroma te behouden, daarna geëxtraheerd onder ideale voorwaarden, vloeit espresso of koffie in het kopje en wordt bekroond met een rijke, verfijnde crèmelaag.

Ingenieuze combi-uitloop met technologie voor microschuim

De traploos in een hoogte tussen 55 mm en 138 mm verstelbare combi-uitloop is uitgerust met een state-of-the-art technologie voor microschuim. De combi-uitloop produceert een zachte, vederlichte melkschuim met een onweerstaanbare consistentie voor de perfecte cappuccino of latte macchiato en kan gemakkelijk worden verwijderd en schoongemaakt. Twee afzonderlijke leidingsystemen voor koffie en melk garanderen perfecte resultaten en hygiëne.

Aroma+-molen nu twee keer zo snel voor een ultieme smaakbeleving

Verse, aromatische bonen worden behoedzaam gemalen in de helft van de tijd met de aroma+-molen – de bereide perfecte koffie is een tongstrelende traktatie voor alle liefhebbers van speciale koffie.

 

 

 

Gerelateerde links "Jura Impressa A5 Aluminium"

Meer artikelen van Jura
 

Fabrikantbeschrijving "Jura"


Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. De opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca. 

Het traditioneel Zwitserse merk is met recht een niet meer weg te denken "global player" geworden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Niederbuchsiten, Zwitserland. In Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Australië, Zweden en Zuidoost-Azië is JURA met eigen verkoopmaatschappijen en joint ventures vertegenwoordigd. In Scandinavie, de VS en het Verre Oosten werkt JURA nauw samen met distributeurs.

 

Klantenbeoordelingen voor "Jura Impressa A5 Aluminium"

 
Beoordelingen worden na controle geactiveerd.

Beoordeling schrijven

 
 
 
 
 
 
 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 
 
 
 

Laatst bekeken artikel