Terug
Voor
Jura IMPRESSA J85 Piano White
 
 
 

Jura IMPRESSA J85 Piano White

Merk Jura

Artikelnr. 15049

Levering zonder verzendkosten!

 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 1.750,00 *
 
 
 
 
 

Productinformatie "Jura IMPRESSA J85 Piano White"

IMPRESSA J85

Zuiver wit voor nieuwe dimensies van genot

De IMPRESSA J85 is modern en fris vormgegeven. In chique Piano White en met een subliem design dat talrijke internationaal gerenommerde prijzen heeft gewonnen, kan deze volautomaat op bewonderende blikken rekenen. Het minimalistische uiterlijk verraadt hoe eenvoudig de IMPRESSA J85 te bedienen is. Koffiespecialiteiten worden met behulp van de Rotary Switch en de TFT-display geselecteerd en met één druk op de knop bereid.

Als een echte One-Touch-volautomaat bereidt de IMPRESSA J85 cappuccino en latte macchiato vanzelfsprekend met één druk op de knop en zonder dat u hiervoor het kopje hoeft te verplaatsen. De Aroma+ molen maalt de koffiebonen twee keer zo snel en zorgt er tegelijkertijd voor dat het heerlijke aroma behouden blijft. De traploos in hoogte verstelbare cappuccino-uitloop met technologie voor microschuim staat het gebruik van glazen met een maximale hoogte van 153 mm toe.

Fraai afgerond design

Dankzij het veelvuldig bekroonde design en de heldere lijnen in elegant Piano White is de IMPRESSA J85 een oogstrelend pronkstuk. De amberkleurige kopjesverlichting, die de warme kleuren van versgemalen en geëxtraheerde koffie perfect tot zijn recht laat komen, maakt het genot tot een waar feest voor gehemelte en tong.

TFT-display voor zelfverklarende en intuïtieve bediening

Een bedieningsconcept kan niet duidelijker, eenvoudiger en intuïtiever zijn. Door de Rotary Switch te draaien wordt een lijst met koffiespecialiteiten op de TFT-display weergegeven. Met één druk op de toets kunt u vervolgens in een handomdraai van een heerlijk kopje koffie genieten. De moderne grafische elementen en het design van het apparaat vormen een harmonieus geheel.

Aroma+-molen nu twee keer zo snel voor een optimaal behoud van het aroma

Dankzij de geperfectioneerde snijhoeken in de maalkegel zijn de ingenieurs van JURA erin geslaagd de efficiëntie aanzienlijk te vergroten. Hierdoor wordt het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal geconserveerd en wordt de duur van het maalproces met de helft gereduceerd. Koffieliefhebbers kunnen zich dankzij een nog kortere bereidingstijd en een gereduceerde geluidsemissie op puur en volmaakt koffiegenot verheugen.

Perfect melkschuim

De cappuccino-uitloop voor latte macchiato en cappuccino en de koffie-uitloop kunnen traploos in hoogte worden versteld. Hierdoor kunt u perfecte koffiespecialiteiten naar wens creëren, zowel in een klein espressokopje als in een latte macchiato glas met een hoogte van maximaal 153 mm. De geïntegreerde technologie voor microschuim van JURA zorgt voor tongstrelend en luchtig melkschuim met een unieke kwaliteit.

 

 

Gerelateerde links "Jura IMPRESSA J85 Piano White"

Meer artikelen van Jura
 

Fabrikantbeschrijving "Jura"


Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. De opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca. 

Het traditioneel Zwitserse merk is met recht een niet meer weg te denken "global player" geworden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Niederbuchsiten, Zwitserland. In Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Australië, Zweden en Zuidoost-Azië is JURA met eigen verkoopmaatschappijen en joint ventures vertegenwoordigd. In Scandinavie, de VS en het Verre Oosten werkt JURA nauw samen met distributeurs.

 

Klantenbeoordelingen voor "Jura IMPRESSA J85 Piano White"

 
Beoordelingen worden na controle geactiveerd.

Beoordeling schrijven

 
 
 
 
 
 
 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 
 
 
 

Laatst bekeken artikel