Terug
Voor
Jura IMPRESSA Z9 Piano Black
 
 

Jura IMPRESSA Z9 Piano Black

Merk Jura

Artikelnr. 13720

Levering zonder verzendkosten!

 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 2.490,00 *
 
 
 
 
 

Productinformatie "Jura IMPRESSA Z9 Piano Black"

IMPRESSA Z9

Soevereiniteit en extravagantie

Zodra u deze machine ziet, beseft u dat de IMPRESSA Z9 een nieuwe standaard neerzet. Dat doet deze machine op diverse niveaus met de indrukwekkende koffiekwaliteit, de gebruikersvriendelijke bediening en het boeiende ontwerp. De machine is gemaakt van hoogkwalitatieve materialen, naar Zwitserse precisiemaatstaven, en is het toonbeeld van een sterk en stil type.

Als de gewenste optie is geselecteerd op de hoge-resolutie TFT kleurendisplay, begint de machine bijna geruisloos een espresso, koffie, latte macchiato, cappuccino of een andere specialiteit te bereiden. De kopjesverlichting staat er garant voor dat het uiteindelijke resultaat altijd wordt gepresenteerd in het beste licht. Dit verandert elke koffiespecialiteit in een traktatie die alle zintuigen prikkelt.

 

  • Twee keer zo snelle Aroma+-molen  voor volledig behoud van het aroma
  • Technologie voor fijn schuim voor een perfecte kwaliteit van het melkschuim en twee thermoblokken voor een permanente beschikbaarheid van de melk
  • Rotary Switch en TFT-display met vrije keuze van specialiteiten in het startscherm voor intuïtieve bediening
  • Award-winnend design, kwalitatief hoogwaardige materialen, en vakmanschap zorgen voor een uniek uiterlijk.

Oprecht genieten

De modernste technologie staat geheel in dienst van het echte en onvervalste resultaat. De Aroma+-molen maalt de verse koffiebonen twee keer zo snel als traditionele molens, en zorgt er tegelijkertijd voor dat het aroma volledig behouden wordt. Twee thermoblokken, één voor koffie en heet water en één voor stoom, zorgen voor optimale omstandigheden voor de bereiding.

Doordachte bediening

Dankzij de Rotary Switch en de TFT-kleurendisplay is de bediening volledig zelfverklarend. Zes producten kunnen individueel op de display worden geplaatst en van naam worden voorzien. Samen met de elf via de productcarrousel selecteerbare specialiteiten gaat binnen een mum van tijd iedere koffiewens in vervulling. Dankzij de voorkeuzefunctie koffie à la carte is het spectrum aan mogelijkheden schier onuitputtelijk, aangezien de instellingen in een handomdraai aan de momentele wensen kunnen worden aangepast.

Kroningsceremonie

Latte macchiato, cappuccino & co. zijn wereldwijd uitermate populair. De met technologie voor microschuim uitgeruste IMPRESSA Z9 bereidt melkschuim met fijne poriën en een zachte consistentie, en bekroont daarmee een ieder van deze trendspecialiteiten. Dankzij de tot 153 mm in hoogte verstelbare cappuccino-uitloop kunnen ook grote latte macchiato glazen eenvoudig onder de uitloop worden geplaatst. Zo wordt ieder thuis een trendy café.

Design

Het onmiskenbare design combineert luxe, elegantie en soevereiniteit in optima forma. De markante lijnen herinneren aan de vorm van een koffieboon. Hoogwaardige materialen, met de grootste nauwkeurigheid geproduceerd en van superieure verwerkingskwaliteit, bepalen het uiterlijk.

 

 

Gerelateerde links "Jura IMPRESSA Z9 Piano Black"

Meer artikelen van Jura
 

Fabrikantbeschrijving "Jura"


Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. De opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca. 

Het traditioneel Zwitserse merk is met recht een niet meer weg te denken "global player" geworden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Niederbuchsiten, Zwitserland. In Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Australië, Zweden en Zuidoost-Azië is JURA met eigen verkoopmaatschappijen en joint ventures vertegenwoordigd. In Scandinavie, de VS en het Verre Oosten werkt JURA nauw samen met distributeurs.

 

Klantenbeoordelingen voor "Jura IMPRESSA Z9 Piano Black"

 
Beoordelingen worden na controle geactiveerd.

Beoordeling schrijven

 
 
 
 
 
 
 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 
 
 
 

Laatst bekeken artikel