Terug
Voor

Whirlpool AWO 6587 SM Wasmachine

Merk Whirlpool

Artikelnr. AWO 6587 SM

 

Levertijd 5 werkdagen

€ 499,00 *
 
 
 
 
 

Productinformatie "Whirlpool AWO 6587 SM Wasmachine"

Betrouwbare en zuinige Whirlpool wasmachine met veel keuze uit speciale wasprogramma's, startuitstel en grote trommel. 1400 toeren en 7 kg vulgewicht.

Zuinige energieklasse A+++ wasmachine

De Whirlpool AWO 6587 SM is een wasmachine in de klasse A+++, dit betekent dat deze machine 30% zuiniger is dan vereist voor energieklasse A. Hiermee bespaart u op uw energierekening, maar ook het milieu wordt gespaard. De SilentMotion motor is gemaakt van duurzame materialen zodat u nergens aan hoeft te twijfelen: efficiëntie, stilte, duurzaamheid en kwaliteit zijn gegarandeerd. Op de motor heeft u daarom 10 jaar garantie! De wasmachines uitgerust met een SilentMotion motor hebben een modern design en bieden volgende voordelen:

  • Een stabieler apparaat met minder trillingen
  • Minder lawaai dankzij de efficiënte werking van de motor
  • Zuiniger
  • Een verbluffend wasresultaat

6th SENSE InfiniteCare technologie

Dankzij de 6th Sense InfiniteCare technologie van Whirlpool wordt uw was met veel zorg behandeld. De unieke vorm van de trommel, WaveMotion+ technologie en kleurenopties zorgen ervoor dat uw kleren in uitstekende conditie blijven en dat ook de kleur behouden blijft, ook na meerdere wasbeurten!

InfiniteCare trommel- en Waslifters

Het exclusieve design van de InfiniteCare trommel en de gladde waslifters zorgen ervoor dat de wrijving tot 70% gereduceert wordt, wat de slijtage aan de stoffen met 23% verlaagt. Het beste wasresultaat blijft bij deze nieuwe techonologie gegarandeerd.

Uitgebreide keuze in wasprogramma's

Met de Whirlpool AWO 6587 SM wast u kleding op de best mogelijke manier, met in totaal 14 speciale wasprogramma's. Een greep uit de mogelijkheden zijn handwas, Super Eco, AquaEco, Gemengd 40°C, Hygiënespoelen en Kleuren 15°. De temperatuur voor elk wasprogramma is instelbaar.

Met het digitale display stelt u het programma van uw voorkeur in een handomdraai in. Bij het kiezen van een wasprogramma geeft het EcoMonitor-systeem op basis van de gekozen temperatuur en opties en de belading aan hoeveel energie het zal verbruiken. Dankzij het grote scherm met tiptoetsbediening kan het programma eenvoudig worden ingesteld en is de programma-informatie goed leesbaar. Het programmaverloop en de resttijdindicatie laten u weten wanneer het wasprogramma voltooid is.

 

Gerelateerde links "Whirlpool AWO 6587 SM Wasmachine"

Meer artikelen van Whirlpool
 

Klantenbeoordelingen voor "Whirlpool AWO 6587 SM Wasmachine"

 
Beoordelingen worden na controle geactiveerd.

Beoordeling schrijven

 
 
 
 
 
 
 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Vergelijkbare artikelen

 
Siemens WM16W592NL ExtraKlasse Wasmachine

In plaats van: € 949,00 * € 849,00 *

 
Whirlpool FSCR 90430 Wasmachine

In plaats van: € 849,00 * € 699,00 *

 
 
 

Laatst bekeken artikel