Terug
Voor

Whirlpool AZA-HP 7671 Warmtepompdroger

Merk Whirlpool

Artikelnr. AZA-HP 7671

 

Levertijd 5 werkdagen

€ 549,00 *
 
 
 
 
 

Productinformatie "Whirlpool AZA-HP 7671 Warmtepompdroger"

Whirlpool AZA-HP 7671 warmtepompdroger met energieklasse A+, elektronische besturing en een maximale belading van 7 kg. Je hebt met deze droger de beschikking over 14 programma's waaronder o.a. een delicaat+, katoen, verluchting (30 min) en een SoftFinish.  De AZA-HP 7671 heeft onder andere een startuitstel functie (12 uur), resttijdindicatie, eindsignaal met zoemer en een digitaal display. Tevens beschikt de droger over Diagonal Airflow system,  6th Sense Green Generation technologie, 6th Sense Air Care technologie en een reverserende draairichting (60 min). De draairichting van de deur kan aangepast worden aan je eigen voorkeur. De droger is voorzien van een kinderbeveiliging.

Soft Finish
SoftFinish is een snel, zes minuten durend opfrisprogramma die wolvezels verwarmt en verzacht. Met dit snelle programma kun je wollen kleding erg zacht houden.

Diagonal Airflow system
Dankzij de stilstaande achterwand van deze AZA-HP 7671 warmtepompdroger, wordt de unieke diagonale airflow gecreëerd. De luchtstroom in deze Whirlpool wasdroger wordt diagonaal van boven naar beneden door het wasgoed weggeblazen, waardoor het wasgoed gelijkmatig en snel wordt gedroogd.

6th Sense Green Generation technologie
De Green 850 warmtepompdroger van Whirlpool is dankzij de nieuwe 6th Sense Green Generation energiezuiniger en dus milieuvriendelijker. Door gebruik te maken van een warmtepomp in plaats van een conventioneel verwarmingselement kan hij hetzelfde droogresultaat realiseren bij een lagere temperatuur: 40°C in plaats van de gebruikelijke 60°C. Op deze manier is hij nog zachter voor de stoffen, terwijl hij tegelijkertijd energie bespaart.
 
6th Sense Air Care technologie
De 6th Sense Air Care technologie droogt je kleding op en bijzonder gelijkmatige en zachte manier en garandeert zo de beste droogresultaten. Daarnaast zijn er speciale programma's die je bijzondere kledingstukken extra behoedzaam behandelen en is er meer dan genoeg ruimte om te drogen wat je maar wilt, dankzij de grootste trommel op de markt.

 

Gerelateerde links "Whirlpool AZA-HP 7671 Warmtepompdroger"

Meer artikelen van Whirlpool
 

Klantenbeoordelingen voor "Whirlpool AZA-HP 7671 Warmtepompdroger"

 
Beoordelingen worden na controle geactiveerd.

Beoordeling schrijven

 
 
 
 
 
 
 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 
 
 
 

Laatst bekeken artikel