Terug
Voor

Whirlpool CareMotion 1409 SM Wasmachine

Merk Whirlpool

Artikelnr. CareMotion 1409 SM

 

Levertijd 5 werkdagen

€ 699,00 *
 
 
 
 
 

Productinformatie "Whirlpool CareMotion 1409 SM Wasmachine"

Whirlpool wasmachine met de hoogste energieklasse A+++, een koolborstelloze motor met 10 jaar garantie en 1400 toeren. Het doseeradvies voorkomt verspilling van het wasmiddel. Extra grote trommel voor liefst 9 kg vulgewicht.

Slimme wasmachine

De Whirlpool CareMotion 1409 SM is een slimme wasmachine. Dankzij de 6th Sense InfiniteCare technologie - daarin bijgestaan door de unieke vormgeving van de trommel, WaveMotion+ en kleurenopties - blijven uw kleren en kleuren in topconditie, zelfs na talloze wasbeurten. Het nieuwe infinitecare trommelpatroon en de gladde waslifters zijn ontwikkeld met een exclusief design, dat wrijving tot 70% reduceert en hierdoor 23% minder slijtage aan uw
stoffen veroorzaakt. Daarbij blijft het beste wasresultaat gegarandeerd. Bovendien vooromt de CareMotion 1409 SM verspilling van wasmiddel waarmee u tot 10 liter per jaar kunt besparen. Het Whirlpool wasmiddeldoseeradvies lost dit probleem op door u te adviseren hoeveel wasmiddel u precies moet gebruiken. Dit is beter voor het milieu en kostenbesparend. Het advies is gebaseerd op de waterhardheid en de vuilheidsgraad van het wasgoed. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de hoeveelheid wasgoed en het soort textiel.

WaVemotion+ technologie met 6th sense speed adaptation

Door de unieke Wavemotion+ technologie van Whirlpool draait de trommel volgens 6 specifieke patronen afgestemd op elk type textiel. Elk patroon is het resultaat van 4 geoptimaliseerde factoren: versnellingen, snelheden, pauzes en rotaties. Kleine hoeveelheden wasgoed vereisen andere wassnelheden dan grote hoeveelheden wasgoed, om de wrijving van stoffen tegen de trommelwanden te vermijden. Alleen de infinitecare trommel is in staat haar snelheid aan te passen aan de hoeveelheid wasgoed. De trommel heeft een zeer grote grote belading: liefst 9 kg. Zo heeft u ruimte voor wasgoed van een gezin van meer dan 4 personen. Wel zo makkelijk om zo ineens grotere hoeveelheden te wassen. De extra bewegingsruimte in de trommel zorgt er bovendien voor dat kleding minder gekreukt uit de trommel komt.

Veelzijdige wasprogramma's: voor elk wat wils

De CareMotion 1409 SM kent 14 verschillende wasprogramma's waaronder: snelle was, wol/handwas, intensief spoelen. De Eco Clean+ optie garandeert zelfs bij lage temperaturen optimale wasresultaten. Whirlpool heeft een speciale meerfasencyclus ontwikkeld die in combinatie met het gebruik van een vlekkenmiddel de werking van elke actieve stof optimaliseert, zodat u zelfs bij lage temperaturen betere wasresultaten behaalt en afrekent met hardnekkige vlekken. De Clean+ optie is even doeltreffend voor witte als voor gekleurde was, en is dus geschikt voor delicate, katoenen of synthetische kleding die niet op hoge temperatuur gewassen kan worden. En door op een lagere temperatuur te wassen, profiteert u bovendien van 40% minder energieverbruik.

 

Gerelateerde links "Whirlpool CareMotion 1409 SM Wasmachine"

Meer artikelen van Whirlpool
 

Klantenbeoordelingen voor "Whirlpool CareMotion 1409 SM Wasmachine"

 
Beoordelingen worden na controle geactiveerd.

Beoordeling schrijven

 
 
 
 
 
 
 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Vergelijkbare artikelen

 
Siemens WM16W592NL ExtraKlasse Wasmachine

In plaats van: € 949,00 * € 849,00 *

 
Whirlpool FSCR 90430 Wasmachine

In plaats van: € 849,00 * € 699,00 *

 
 
 

Laatst bekeken artikel