Terug
Voor

Whirlpool FSCR 80621 Wasmachine

Merk Whirlpool

Artikelnr. FSCR 80621

Levering zonder verzendkosten!

 

Levertijd 2 tot 3 werkdagen

€ 679,00 *
 
 
 
 
 

Productinformatie "Whirlpool FSCR 80621 Wasmachine"

De extreem stille Whirlpool FSCR 80621 is voorzien van een 8kg trommel en heeft energieklasse A+++. Bovendien kan de wasmachine tot 1600 toeren per minuut centrifugeren.

Zorg voor uw kleding

Uw kleding wordt met zorg behandeld door de Whrlpool FSCR 80621. De kleuren worden beschermd door het Colours 15 programma. De vormen en vezels van ue kleding zijn eveneens beschermd doordat de wasmachine voor elk programma en type textiel een specifieke trommelbeweging instelt.

Extreem stil

Wilt u uw wasmachine s'nachts kunnen laten draaien zonder dat u last heeft van de herrie? Het kan dankzij de ZEN-technologie op deze Whirlpool wasmachine. De direct-drive motor is direct op de trommel bevestigd wat er voor zorgt dat de machine minder trilt én minder geluid maakt. Hierdoor behoort deze wasmachine tot de stilste op de markt. Het verschil in geluid horen?

Levenslange garantie

Op de direct-drive motor van de Whirlpool FSCR 80621 ontvangt u een levenslange garantie. Naast dat u kunt genieten van de rust doordat deze wasmachine extreem stil is, hoeft u zich dus ook over de garantie geen zorgen te maken.

 

Gerelateerde links "Whirlpool FSCR 80621 Wasmachine"

Meer artikelen van Whirlpool
 

Klantenbeoordelingen voor "Whirlpool FSCR 80621 Wasmachine"

 
Beoordelingen worden na controle geactiveerd.

Beoordeling schrijven

 
 
 
 
 
 
 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 
 
 
 

Laatst bekeken artikel