Terug
Voor

Whirlpool Green 850 Warmtepompdroger

Merk Whirlpool

Artikelnr. Green 850

 

Levertijd 5 werkdagen

€ 649,00 *
 
 
 
 
 

Productinformatie "Whirlpool Green 850 Warmtepompdroger"

Whirlpool Green 850 Warmtepompdroger
Een warmtepompsysteem maakt gebruik van een gesloten circuit. Daar waar de vochtige lucht gedroogd moet worden, zit de koude kant van het circuit. Vervolgens wordt de gedroogde lucht verwarmd door de warme kant van het systeem. Doordat er geen verwarmingselement in warmtepompdrogers zit, is het energiegebruik veel lager dan bij normale drogers. De droogtijd is wel iets langer maar er kunnen ook meer soorten was op een normaal programma worden gedroogd.

Inhoud
De Green 850 heeft een trommelinhoud van 8 kilo.

Anti Kreuk Fase
Aan het einde van het ingestelde droogprogramma draait de trommel nog met korte tussenpozen. Hiermee voorkom je dat je was gaat kreuken.

LCD Display
Door het duidelijke LCD-display kan je makkelijk aflezen met welk programma de droger bezig is of hoe lang het programma nog duurt.

Uitgestelde Start
Met de uitgestelde start stel je zelf in wanneer de droger start met een droogprogramma. En dus eindigt als je weer thuis komt, daarmee voorkom je dat je net gedroogde was meteen weer gaat kreuken.

Eindsignaal
Zodra het droogprogramma is afgelopen klinkt het eindsignaal. Op die manier vergeet je niet de was op te hangen en voorkom je dus dat het weer gaat kreuken.

Electronische Sturing
De Green 850 van Whirlpool meet zelf de vochtigheid van de was en stemt daar de droogtijd op af. Je droogt nu dus nooit meer te lang.

Stapelen maar!
De Green 850 is geschikt om op je wasmachine te plaatsen. Vergeet niet een tussenstuk mee te bestellen, deze wordt namelijk niet meegeleverd.

 

Gerelateerde links "Whirlpool Green 850 Warmtepompdroger"

Meer artikelen van Whirlpool
 

Klantenbeoordelingen voor "Whirlpool Green 850 Warmtepompdroger"

 
Beoordelingen worden na controle geactiveerd.

Beoordeling schrijven

 
 
 
 
 
 
 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 
 
 
 

Laatst bekeken artikel